Nov 17

sattooo_hungary 2010.11.18. 00:14

Ismét eltelt 2 hét...

A konyhában a helyzet elég változatlan, bár az jó, hogy már elég önállóként kezelnek. Simán viszem az előételt, és ha új menü van akkor azt úgy csinálom ahogy akarom, illetve, ha chef de partieval vagyok együtt akkor is néha elfogadják az ötleteim.

A héten volt itt a szamoai nemzeti rugbyválogatott, akik egyesével akkorák kb, mint én négyszer, ettek is rendesen, bár a séfek eléggé túlértékelték őket és az első 2 nap igen nagy megmaradt kajamennyiség volt.

A kocsi is jól van, ami biztos, hogy városban 7.9litert eszik, kapott egy gps-t ami remélhetőleg hamarosan meg is érkezik, és jóhír, hogy már a vezetéssbe is igen jól sikerült belejönnöm. Bár van itt egy körforgalom amit érdemes megnézni, kicsit durva:

 

 

 

 

 

 

 Utólag jött a hír, hogy a GPS-ünk is sikerrel megérkezett, ugyh most már a távolabbi dolgok sem tűnnek elérhetetlennek, gondolok itt az óceánra, Londonra, Bristolra, Birminghamre, és tán Franciaországra is egyszer.

Amúgy itt már nagyon komolyan nyomatják a karácsonyt, már kb 2 hete mindenhol karácsonyi zene van, karis cuccok a boltokban meg a szokásos, csak nagyobb volumenben mint otthon. Illetve itt szinte az összes nagy bevásárlókp.-nál, de a Marks & Spencernél és a Morrisonsnál biztos, aki nem tud, nem akar stb főzni karácsonykor, az megrendelheti a teljes karácsonyi pulykavacsorát akár 20emberre kiszállítással, legalább 30-40 féle kaja, desszertek, minden. Nem azt mondom, hogy ez biztos finom, de ilyan otthon nem igen van. Fura is lenne mondjuk a halászlékiszállítás:D 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://enasef.blog.hu/api/trackback/id/tr182456222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása