mivel nem tudpk minden bejegyzéshez címet kitalálni. Innentől számozás lesz, vagy dátumozás...
Tegnap teljes egészében enyém volt a desszertes pálya, jó volt, csak sajnos nem volt túl sok rendelés. Van ez a Rupak nevű india csávó, hát nem igazán lehet vele kijönni, mindenki jóarc, de ő elég fura. Mindenki mondta, h őt nem érdekel semmi, csak h végezzen a melóval az go haza. Tényleg ilyen.
Ma megint Johnnal a 45 év szakmai tapasztalattal rendelkező öreg motorosal voltam az előételen. Már szinte az egészet én csináltam, de rohastul nem tetszik az, hogy 3-4 étlap van a hotelben. Egyszerűen lehetetlen mindent frissen megcsinálni. Sok cucc fagyasztott, pre-made, ami rohadtul zavar, de hát mit csináljak én? Ami frissen készül az elég jó. Ma megtanultam indiai módon chutney-t csinálni.
A sous shef Ernest, mondta, hogy ha van, vmi szakács ismerősöm, aki ki akarna jönni melózni, nyugodtan szóljak, mert lenne lehetőség...ugyh ha vkit érdekel, ott az ímélem. Nekem sem az a célom, h itt öregedjek meg, de kezdésnek tökéletes, sokat lehet spórolni, és a Hiltonnak van egy ilyen kedvezménye, hogy bármely Hilton lánchoz tartozó szállodában 16eurós egyezményes áron lehet éjszakázni kajával, ami mondjuk egy Waldorf Astoriánál nem éppen rossz:D
Holnap szabadnap, sajnos a holnaputánt nem adták meg, jelszó dolgozzam le a betegséget, amit igen furcsállok, mert mindenki mondogatta, h mien jó lesz mert a betegséget mindig fizetik és nem kell lemelózni. Hát látom...nem mintha belehalnék a munkába.
Egy szó, mint száz, akit érdekel meló, az írjon, akit nem az olvasson!
p.s:
Ilyen a munkaruhánk, csak azok kedvéért, akik még nem láttak ilyet:D
Jóéjt!