Ismét eltelt két szabadnap, és mivel jövő hétre csak egyet kaptam-nem tudom miért- igen sajnálom. Tegnap Cheltenhambe kellett mennem a NI kártya-interjú miatt, ami fél 4kor volt esedékes, úgyhogy jól el is mentem 10kor jelszó majd sétálgatok, meg elleszek. Hát 3 óra alatt szét is sétáltam magam, ugyh jött egy kis unalom a főtéren, de végülis jó kis nap volt. Vettem egy nagyon kígyó oldaltáskát, meg hajnyírógépet, meg voltam a lengyel negyedben is, ahol sikerült egy kis savanyúkáposztát beszerezni...Aztán doubledeckereztem hazáig és kb ennyi volt a nap.
Ma "reggel" elvitettem magam a bankba, végre megjött a bankkártyám és hogy felavassam, illetve mert olvasgattam a buvosszakacs.blog.hu-t, rájöttem, hogy sehol sem vagyok attól, ami a célom, és itt nem haladok olyan léptékkel, mint terveztem, gyorsan meg is rendeltem a Larousse Gastronomique-et. Pár hónapja megvettem a Professional Chef-et, amire sajnos szintén érvényes az amerikai sztereotípia, hogy túlsúlyos...és a maga majd 6 kilójával nem tudtam elhozni:( Amúgy ez a könyv 36 font, kb egy napi lóvém...otthon spórolhat az ember mire megvehet egy 13ezres könyvet...főleg az első rendes munkahelyén. Terveztem fényképezőt is venni, de azért annyi pénzt nem kaptam, hogy ne érezzem...na mind1.
Most jöttünk be gilisztavadászatról, ugyanis kell a csali az esti rabsickodáshoz, melyhez szlovák lakótársam személyében méltó társa leltem:D Ugye itt a golfpálya, rajta egy csomó kis tó, benne csomó szép hal, és hát ki az a hülye közép-, kelet-európai aki ne próbálna fogni feketén párat:D És hál'Isten a girnyók imádják az angol anyaföldet és akkorák, mint az állat, ugyh a csalivan nincs probléma, így szép reményeket táplálok az este későbbi része iránt, halfogás szempontjából:)
Ja, holnap már kezdődik a betanulásom a köret szekción, a hét több napján is ott fogok melózni, jó lesz, mert egyszerűbb, mint az előétel és több is a kreativitás, illetve maga a főzés. A tapasztalatotokat majd egy későbbi alkalommal írom le...most várnak a halak:D
Jóéjt!