Pontosan Szeptember 26-án, megyünk érte a reptérre éjszaka, ugyh kicsit irígykedek is:D
Amúgy minden oké, ma van az uccsó szabadnapom, mostanában elég aktív vagyok, voltunk néhányszor teniszezni, sétálni, most is sétáltam egy órácskát vissza Tewkesburyből, voltunk horgászni, de sztem nincs egy rohadt hal se abban a tóban, ugyh másikat kell keresni a pályán...:) Mindezek örömére megleptem magam egy zsír Nike cipővel is, úgyh fejlődöm:D
Megjött a Larousse-om is, elég jó, több mint 1200 oldal, csak kevés a recept...vagy még nem igazán olvastam át. Amúgy jó kis könyv, ha lesz időm, majd írok ki pár dolgot.
Tegnap voltunk Szilvivel(aki nemrég hagyta itt a szállodát) Cheltenhamben, volt mászkálás, sütőtökleves és margherita evés, shopping és főzés. Csináltam egy jó kis töltött csirkemellet, aki szokott nézni főzőműsorokat, annak ismerős lehet a recept, igen kiváló egy egyszerű. Szóval darát sertéshúshoz kell hozzákeverni kakukkfüvet, fokhagymát, tojást, én valami zsíradékot, mondjuk vajat is tennék, valami jó textúrájú magovakat, mondjuk mogyoró, vagy pisztácia, só, bors. Ezt jól összekever és beletölt a hosszában kinyitott csirkemellbe. Ezután fóliára rakunk baconcsíkokat szorosan, annyit h mindenhol körbeérje majd a mellet, majd rá a hús és szorosan beteker. Majd befóliáz, és jó esetben forró alaplében, amúgy sós vízben 25-30 percig főz/posíroz(az még jobb, ha van az embernek mondjuk maghőmérője, és 68 fok körülig hűkezeli). Ezután nincs más, mint a fóliát levenni, ízesíteni és minden oldalról ropogósra sütni.