Hát egy dolog bizonyos: a főzés magasabb szintjein sokkal több időt igényel akár a legapróbb dolgok kivitelezése is. Ez konkrétan ott mutatkozik meg, hogy az első, bemelegítő héten napi kb 15 órát nyomtam le...de hát ezt akartuk nem?:D
Van itt minden...én sütöm a kenyeret, főzöm a fagylaltot, amelyből van sokféle: vanilia, balzsamecetes, édesköményes(ami rohadt jó), pisztácia, vadcseresznye és gin és még sorolhatnám, ugyanígy a sorbet-k, granité-k
Az ételek nagyon egyszerűek, de ezen a szinten inkább az alapanyagból kihozható maximum a lényeg, nem az, hogy minél több íz halmozódjon fel a tányéron.
Most már konkrétan a második hét van, és új menünk is van úgy hogy megint van munka elég.
Viszont...vannak végre képek:
Gyömbéres rák és lazac ravioli, fűszeres paradicsomlekvárral és rák vinaigrette-el
Konfitált kacsa, zöld babsaláta, mézes savanyított sütőtök.
Tormás sókéregben sült cékla, narancszselé, narancsfilé, torma dresszing és mogyoró
Jeruzsálemi articsóka(csicsóka) leves, articsóka csipsz, kakukkfű joghurt
Sült báránycomb, rozmaringos-mézes padlizsán, zeller-dauphinoise
Bélszínszék csonttal együtt vágva, házi sültkrumpli, saláta, fokhagymás gomba
Lágytojás, a fehérje kókusz panna cotta, sárgája reverz-szferifikált mangó, brioche
Receptek is lesznek, csak legyen egy kis időm...