Első hét

sattooo_hungary 2011.10.03. 11:44

Hát egy dolog bizonyos: a főzés magasabb szintjein sokkal több időt igényel akár a legapróbb dolgok kivitelezése is. Ez konkrétan ott mutatkozik meg, hogy az első, bemelegítő héten napi kb 15 órát nyomtam le...de hát ezt akartuk nem?:D

Van itt minden...én sütöm a kenyeret, főzöm a fagylaltot, amelyből van sokféle: vanilia, balzsamecetes, édesköményes(ami rohadt jó), pisztácia, vadcseresznye és gin és még sorolhatnám, ugyanígy a sorbet-k, granité-k

Az ételek nagyon egyszerűek, de ezen a szinten inkább az alapanyagból kihozható maximum a lényeg, nem az, hogy minél több íz halmozódjon fel a tányéron.

Most már konkrétan a második hét van, és új menünk is van úgy hogy megint van munka elég.

Viszont...vannak végre képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyömbéres rák és lazac ravioli, fűszeres paradicsomlekvárral és rák vinaigrette-el

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konfitált kacsa, zöld babsaláta, mézes savanyított sütőtök.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tormás sókéregben sült cékla, narancszselé, narancsfilé, torma dresszing és mogyoró

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeruzsálemi articsóka(csicsóka) leves, articsóka csipsz, kakukkfű joghurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sült báránycomb, rozmaringos-mézes padlizsán, zeller-dauphinoise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bélszínszék csonttal együtt vágva, házi sültkrumpli, saláta, fokhagymás gomba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lágytojás, a fehérje kókusz panna cotta, sárgája reverz-szferifikált mangó, brioche

Receptek is lesznek, csak legyen egy kis időm...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://enasef.blog.hu/api/trackback/id/tr203273994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása